Elektronikus napló

Szirén Könyvtári Rendsz.
Bejelentkezés

 
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK ISKOLÁNK HONLAPJÁN!

Sport

Családi sítábor Gyergyócsomafalván

Több évnyi kihagyás után újra megszervezte iskolánk 49 kezdő és már síelni tudó tanulójának és családjaiknak a sítábort 2017. január 29. és február 4. között a romániai Gyergyócsomafalván.
A családias panzióban finom és bőséges ellátást kaptunk, a sípályák kielégítették igényeinket.
A „bébipályán" minden kezdő begyakorolhatta az alapokat. Túri Gergő testnevelő-síoktató türelmes munkájának köszönhetően a 40 kezdő közül mindenki megtanult síelni. Természetesen, a tapasztaltabbak segítették még bátortalan társaikat. A sikereken felbuzdulva, jövőre is folytatjuk a hagyományt, lehetőséget biztosítva a téli sportok szerelmeseinek arra, hogy hódoljanak kedvtelésüknek. 2017. októberétől várjuk a kezdő és haladó jelentkezőket a 2018. február 7-13. között megszervezésre kerülő sítáborunkba!

Túri Gergő Kovács Nikoletta Miklya Zoltán
síoktató  kísérő nevelő kísérő nevelő

Kovácsné Szatyin Ildikó
szervező nevelő

Bővebben...

 

Szerencsésen megérkeztek a sítáborozók. Szép az idő, mindenki jól van. 

 

 

BRSE utánpótlás sikerek több korosztályban is

Békéscsabai Röplabda Sportegyesület négy szupermini csapattal képviseltette magát a szegedi Titkos Lajos Emlékversenyen. Óriási sikert értek el lányaink, hiszen a lehetséges három éremből a két legszebbet elhozták, illetve a nagyon értékes 4. és 9. hely is Csabára került.

Kimagaslott a mezőnyből az Erzsébethelyi - BRSE gárdája. Végig kiegyensúlyozott játékot produkáltak a lányok. 

A teljes brse.hu cikk ide kattintva olvasható.

 

Horgászverseny

Április 23-án szombaton, a verőfényes tavaszi napsütésben, horgászversenyt tartott a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége. A Suli Kupa selejtezőjén az Erzsébethelyi Általános Iskola két csapata is indult. Zöldi Sándor vezetésével az előkelő első helyezést érte el a Simon Balázs, Mézes Hajnalka, Nyíri Sándor alkotta trió. Győri Andrea versenyzői szintén szép eredménnyel büszkélkedhettek,a diákok a 3.helyet szerezték meg.Az összeszokott csapat tagjai Szakmári Szilárd, Szakmári Szabolcs és Kukurugya Dániel voltak. Az intézmény nevében gratulálunk minden résztvevőnek az elért kiváló teljesítményért és további sikereket kívánunk a tanulóknak és felkészítőiknek egyaránt.

 

Buzássy Béla Emlékverseny 2016. (forrás:brse.hu)

 Vasárnap reggeltől gyerekzsivajtól volt hangos az Erzsébethelyi Általános Iskola udvara és sportcsarnoka. A sok röplabdás palánta a klub által életre hívott Buzássy Béla Emlékversenyen mérte össze erejét.  Ebben az évben a mini korosztály számára rendezett versenyen egy Országos Mini Bajnokság kvalifikációs torna, és egy hagyományos Mini Kupa zajlott. Az OMB küzdelmein négy, míg, a Mini Kupán nyolc együttes mérte össze erejét, vendégként Nyíregyházáról és Debrecenből érkeztek csapatok. Mindkét versenyszámban a BRSE fiataljai álltak fel a dobogó legtetejére, a Mini Kupában ez majdhogynem természetes volt, hiszen hat csabai csapat mellett két nyíregyházi szerepelt. A jó hangulat mellett a szülők által sütött, vagy vásárolt finomságok is emelték a torna színvonalát, így a nap végén mindenki elégedetten, fáradtan, de semmiképpen sem éhesen mehetett haza.

Tovább a brse.hu-ra

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL