Elektronikus napló

Szirén Könyvtári Rendsz.
Bejelentkezés

 
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK ISKOLÁNK HONLAPJÁN!

Megyei Angol Csapatverseny felhívás

Az Erzsébethelyi Általános Iskola a 2017/2018. tanévben ismét meghirdeti Megyei Angol Csapatversenyét felső tagozatos tanulók számára.

Bővebben...

 

Megyei Angol Csapatverseny

Iskolánkban ebben a tanévben immár 7. alkalommal került megrendezésre a Megyei Angol Csapatverseny.A résztvevők két kategóriában versenyeztek, és a két írásbeli forduló végén kialakult a döntő mezőnye: a Movers és Flyers kategória 6-6 legjobb csapata mérte össze tudását 2017. február 25-én, az iskola Rózsa utcai épületében. A döntő 3 fordulóból állt,a magnóhallgatás, az írásbeli feladatsor és a szóbeli fordulók után az amerikai anyanyelvi segítőkkel együtt pontozó zsűri ismét elmondhatta, hogy színvonalas versenyen győztek a legjobbak.Ebben az évben is különdíjat kaptak a kategóriák legjobbjai :

Movers : Nagy Péter Dávid Dr. Mester György Általános Iskola Elek

Flyers: Vígh Szabolcs Battonyai Két Tanítási Nyelvű Szerb Általános Iskola és Óvoda

Movers végeredmény.docx
Flyers végeredmény.docx

 

Megyei Angol Csapatverseny írásbeli végeredmény

A VII. Megyei Angol Csapatverseny írásbeli fordulói után kialakult a végeredmény. A 2017. február 25-én megrendezésre kerülő döntőbe mindkét kategóriában a hat-hat legjobb pontszámot elért csapat jutott be.Köszönjük a csapatok és felkészítő tanáraik munkáját! A döntőbe jutott csapatok tájékoztató levelét február 6-án küldjük ki.

Végeredmények: