2015. február 4-én találkoztak a megye legjobb csapatai Békésen, hogy összemérjék tudásukat a játékos sportvetélkedőn. Hatalmas küzdelemben iskolánk csapata 3. helyezést ért el.

 

A csapat a körzeti döntőn 2. helyezést ért el és bejutott a megyei döntőbe, ahol szoros küzdelemben a 3. helyen végzett. A játék szépsége és nehézsége is egyben annak összetettsége. A játék 10 feladatsorból állt, amely nagy gyorsaságot, ügyességet, kitartást, figyelmet és kreativitást kíván a csapat tagjaitól. A csapat tagjai 2-3-4. évfolyamos tanulók, hat különböző osztályba járnak. A sikeres felkészülés igazi csapatmunka a tanulók és a felkészítést segítő kollégák részéről is. Az elért eredmény így a segítő közösség munkáját és együttműködését is dicséri.

A díjakat Békés Város Polgármestere Izsó Gábor adta át, aki egyben gratulált  a tanulóknak, reményét fejezte ki, hogy a következő tanévben hasonló jó eredményt sikerül elérni a csapatnak.

A csapat tagjai:

Antal Krisztina, Bereczki Nóra, Botta-Dukát Bálint, Doszkocs Vivien, Gajdos László János, Gáncse Enikő, Kincses Márk, Kiszely Erik, Kővári Fanni, Krajcsó Nikolett, Krajcsó Zalán  Zétény, Mucsi  Gréta, Orsós Attila, Pepó Eszter, Siku Ádám, Sinka Dalma, Sinka Dániel Imre, Such Zoltán, Tomasovszki Anna Kata

Felkészítő: Buzásné Laurenczy Melinda

 

A felkészítésben segítettek: Zöldi Sándor és Miklya Zoltán testnevelők, Sinkáné Kiss Anikó, Belleli Ágnes,

Zsibritáné Lémon Lívia, Géczi Emilné tanítónők. 

Köszönet érte!